Gå til sideindhold

Hækle & Hygge

Holdbeskrivelse Hækle & hygge

Hvis du er interesseret i at lære at hækle eller vil forbedre dine hækleteknikker, så er det en god ide at tilmelde dig Sønderborg Ungdomsskoles hækledag.

 

Sønderborg Ungdomsskole har erfarne hækleinstruktører, som er klar til at guide og hjælpe dig med at lære hækleteknikker fra bunden eller tage dine færdigheder til det næste niveau. Du vil få en chance for at lære nye teknikker, arbejde med forskellige materialer og få inspiration fra andre hæklere.

 

På hækledagen vil du også have mulighed for at møde nye mennesker og danne nye venskaber. Du vil være en del af et fællesskab af mennesker, der alle deler en interesse for hækling. Det kan være en fantastisk måde at komme ud af dit comfort zone og møde nye mennesker.

 

Hækledagen på Sønderborg Ungdomsskole er en sjov og afslappende måde at tilbringe en dag på. Det er også en god mulighed for at tage en pause fra dagligdagens stress og jag og tilbringe tid med en kreativ hobby.

 

Udover at lære at hækle og møde nye mennesker, vil du også kunne tage din færdige hækling med hjem som et stolt resultat af din indsats på dagen. Du vil have noget smukt og kreativt, som du selv har skabt, og som du kan vise frem og glæde dig over.

 

Så hvis du er interesseret i at lære at hækle, vil møde nye mennesker, og vil tilbringe en sjov og afslappende dag, så tilmeld dig Sønderborg Ungdomsskoles hækledag. Det vil være en oplevelse, du aldrig vil glemme!

Hækle & Hygge
Vi hækler og hygger - håber vi ses til nogle hyggelige timer
Info
#1.669
Ons. 10:00-13:00
Startdato
05.04.2023
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
8
Tilmelding fra
08.03.2023
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Line Rikke Frederiksen
Placering
Ungecentret - 10. klasse
placeholder placeholder
Tilmeld dig eller via


Senest opdateret 10.03.2023 12:56 af MMEH

Apricore logo