Gå til sideindhold

Skriveværkstedet FOREGÅR ONLINE

HVER ONSDAG KL. 19.30 - 21.30

FRA D. 14. SEPTEMBER 2022

• ”Lær at skrive af de bedste danske forfattere”
  • ”Har du en ide til en historie? Du får nu et år til at skrive den – med de bedste hjælpere.”
  • ”Skal din bedste novelle i bogen "UNGE ORD fra Sønderborg"?
  • ”Oplev dine digte på tryk”

Tilmelding foregår på Sønderborg Ungdomsskoles hjemmside

www.sonderborg-ungdomsskole.dk

Holdbeskrivelse Skriveværkstedet

UNGE ORDs  SKRIVEVÆRKSTED

HVAD?

• Elsker du også at skrive  - sætte ord på tanker og følelser, eller måske sammensætte fantastiske fortællinger?
  • UNGE ORDs skriveværksted tager din skrivning til næste niveau, når du lærer tips og tricks fra Danmarks største forfattere. Du vil også modtage feedback fra litteraturkyndige, og lære både at give og modtage feedback fra dine jævnaldrende med ord i blodet.

HVOR?

• UNGE ORDs Skriveværksted er online skriveundervisning suppleret med fysiske skrivekredse på landets skoler og biblioteker.

HVORDAN?

• Hver onsdag åbner UNGE ORDs online Skriveværksted, hvor du hjemme i dit forfatterværelses trygge rammer  modtager inspirerende undervisning.
  • Hver anden onsdag deler en kendt dansk forfatter sine bedste tips til skriveprocessn, og onsdagen efter øver vi os med sjove skriveøvelser og feedback.
  • Har du gang i et spændende skriveprojekt - en novelle, en kronik, en digtsamling - kan du mødes og hente ny inspiration og feedback i samværet med andre forfatterspirer.

HVEM?

• UNGE ORDs Skriveværkstd er åbent for alle i folkeskolens 8.-10. klasse samt gymnasiernes 1. - 3.G

HVORNÅR?

• Se programmet herunder.

Skriveværkstedet - ONLINE
#1.520
Ons. 19:30-21:30
14.09.2022