Gå til sideindhold

Bolsjer Nørreskov

Holdbeskrivelse Bolsjer

Hvis du elsker søde sager og er nysgerrig på at lære at lave dine egne bolsjer, så er Sønderborg Ungdomsskoles bolsjehold en fantastisk mulighed for dig.

 

Først og fremmest vil du have en fantastisk oplevelse. At lære at lave bolsjer er en kreativ og sjov aktivitet, som kan nydes af alle aldre. Du vil have mulighed for at eksperimentere med forskellige smagsstoffer og farver, og du vil lære om de forskellige teknikker og processer, der kræves for at lave bolsjer af høj kvalitet.

 

Ud over at have det sjovt vil du også lære en værdifuld færdighed. At kunne lave dine egne bolsjer giver dig en følelse af stolthed og tilfredsstillelse, og det kan også spare dig for penge på lang sigt, da du ikke længere behøver at købe færdiglavede bolsjer.

 

På Sønderborg Ungdomsskoles bolsjehold vil du også møde andre mennesker med samme interesse og passion for bolsjelavning. Dette giver dig mulighed for at skabe nye venskaber og netværke med andre, der deler dine interesser.

 

Endelig er det værd at nævne, at bolsjeholdet på Sønderborg Ungdomsskole er ledet af professionelle og erfarne undervisere, som vil give dig al den støtte og vejledning, du har brug for til at blive en dygtig bolsjelavner.

 

Så hvis du er interesseret i at lære at lave dine egne lækre bolsjer og samtidig have det sjovt og møde nye mennesker, så er tilmelding til Sønderborg Ungdomsskoles bolsjehold helt sikkert en god ide.

Du skal medbringe

  • Husk at medbringe en kagedåse eller lignende til at transportere dine bolsjer hjem i:-))))
Bolsjer Nørreskov
Info
#1.655
Man. 10:00-15:00
Startdato
03.04.2023
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
28.02.2023
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Susanne Oehlers
Placering
Nørreskov-Skolen
placeholder placeholder
Skolegade 21, Guderup
6430 Nordborg


Senest opdateret 23.05.2023 10:34 af HHBO

Apricore logo