Gå til sideindhold

SønderjyskE - KIF Kolding

SønderjyskE - KIF Kolding i Skansen

Der er mange gode grunde til, at de unge fra Sønderborg Ungdomsskole skal tage med og se håndboldkampen mellem Sønderjyske og KIF Kolding den 25. marts 2023.

 

For det første er håndbold en utrolig spændende sportsgren, der kræver både teknik, taktik og fysisk styrke. Ved at se en kamp live på stadionet vil de unge få mulighed for at opleve spillet på en helt ny måde, hvor de kan se de forskellige taktiske træk og tekniske detaljer helt tæt på.

 

For det andet vil det være en fantastisk oplevelse for de unge at være en del af den intense stemning på stadionet, hvor fans fra begge hold vil være samlet for at heppe og støtte deres hold. Der vil være masser af jubel, klapsalver og spænding i luften, og det vil være en oplevelse, som de unge sent vil glemme.

 

Endelig vil det være en social og sjov dag for de unge at tage med og se kampen sammen med deres kammerater og klassekammerater fra Sønderborg Ungdomsskole. De vil have mulighed for at dele oplevelsen og snakke om kampen bagefter, og det vil styrke fællesskabet og kammeratskabet blandt de unge.

 

Alt i alt er der mange gode grunde til, at de unge fra Sønderborg Ungdomsskole skal tage med og se håndboldkampen mellem Sønderjyske og KIF Kolding den 25. marts 2023. Det vil være en oplevelse for livet, som vil give dem minder og erfaringer, som de kan tage med sig resten af livet.

  • Håndbold i Skansen lørdag d. 25. marts 2023 kl. 16.00 - 18.00
  • SønderjyskE - KIF Kolding
  • Vi har fået 10 billetter - så har du lyst til at komme ud at se håndbold, så meld dig hurtigst muligt på vores hjemmeside:-)
SønderjyskE - KIF Kolding
Info
#1.657
Lør. 16:00-18:00
Startdato
25.03.2023
Undervisningsgang
1 gang
Maks. elever
10
Tilmelding fra
28.02.2023
Tilmeldingsstatus
Ikke flere pladser

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Chrestine Møller Andersen
Placering


Senest opdateret 13.03.2023 10:19 af HHBO

Apricore logo