Gå til sideindhold

Skriv en fantastisk historie

Holdbeskrivelse Skriv en fantastisk historie

Dette hold er for dig, der har en forfatterspire i maven.

• Måske nyder du, når I skal skrive fristil i dansk?
  • Eller har du en masse historier i hovedet, som du ikke lige har styr på, hvordan du får ud?
  • Måske har du ingen specifikke idéer, men bare stemninger og dialog, som du ikke ved, hvordan du skal få sat sammen til en historie?
  • Kunne du tænke dig at få udgivet din bog en dag?

I løbet af dette hold får du en masse værktøjer, som du har brug for, for at skabe en god og fængslende historie.

Interessante karkaterer, worldbuilding og plot er altsammen noget vi vil dykke i dybden med.

Det er lige meget, om du er nybegynder eller har skrevet i flere år: der kommer til at være nyt for alle.

Det eneste du skal have med, er fantasi og noget at skrive på (computer, papir kan du få ved Ungdomsskolen).

Håber vi ses til nogle spændende timer:-)

Underviser er Martha Schou (https://martha.shcou.dk) er en erfaren forfatter, der har udgivet 5 bøger.
Hendes hoved er dedikeret til viden om at fortælle historier og hun elsker at giver det videre.
Tidsrum: Ons. 16:03-18:00
Startdato: 21.02.2024
Slutdato: 20.03.2024
Undervisningsgange: 5 gange
Aldersgruppe: Til og med 18 år
Klassetrin: Fra og med 7. kl.
Maks. elever: 8
Tilmelding fra: 11.01.2024
Tilmeldingsstatus: Aflyst

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Ungecentret - 10. klasse
placeholder placeholder

Velkommen til "Skriv en Fantastisk Historie" 🚀📚

Har du en forfatterspire i maven?

Måske elsker du at udforske verdenen af fri skrivning i dansk, eller måske har du en overflod af historier i hovedet, bare venter på at blive nedfældet på papir. Uanset om du har konkrete idéer eller blot stemninger og dialoger, som du ønsker at forme til en sammenhængende historie, så er dette stedet for dig. Og drømmer du om at se dine ord udgivet en dag?

Hvad kan du forvente:

🔍Udforskning af Værktøjer:

Vi udruster dig med de nødvendige værktøjer til at skabe en fantastisk og fængslende historie. Fra karakterudvikling til worldbuilding og spændingsfyldte plots - intet bliver overset.

📝For Alle Niveauer:

Uanset om du er nybegynder eller har skrevet i årevis, vil der være noget nyt at opdage for alle. Sammen dykker vi ned i kreativiteten og finder de skjulte skatte i dine fortællinger.

🌈Fantasi er Nøglen:

Alt, hvad du behøver, er din fantasi og noget at skrive på (vi har papir til rådighed ved Ungdomsskolen). Uanset om du foretrækker tastaturklapper eller blyantskrabning, er dette stedet, hvor dine historier tager form.

Så mød op med et åbent sind og din skriveglæde, og lad os sammen skabe magi på siderne! 🌟

✍️ Håber vi ses til nogle spændende timer! 😊

Senest opdateret 22.02.2024 08:41 af HHBO